Que és el lloguer d'aplicacions web?

El lloguer d'aplicacions web és un nou sistema que permet gaudir de solucions web professionals (Web d'empresa, Intranets, extranets) en règim de lloguer.

Ja no es necessari comprar el software web, vostè pot beneficiar-se des del primer dia d'una solució e-business professional a través de còmodes pagaments mensuals. Formaweb és pionera al nostre país en el desenvolupament d'aquest sistema de comercialització de solucions web.

Com funciona?

És molt senzill. Si vostè necessita qualsevol de les nostres solucions. Nosaltres li lloguem. Gràcies al sistema de components web de formaweb.NET. la seva empresa pot fer ús dels nostres components i aplicacions web de forma immediata i tant sols abonant una quota fixa al mes.

Mai les coses havien estat tant fàcils. Oblidi els costos de manteniment, actualitzacions de software, o la contractació de tècnics informàtics, personal d'assistència als usuaris o problemes inesperats com servidors que es pengen.

Aquest sistema garanteix que les seves solucions web / e-business estaran funcionant sempre a plè rendiment, donat que s'executen des dels nostres servidors web y són accessibles als seus treballadors, clientes, proveïdors a través de Internet.

Quines avantatges té per al meu negoci?

 Solució web professional (intranet, extranet o web de empresa) a la mida de les seves necessitats abonant únicament una quota fixa al mes.

 Estalvi des del primer dia en sistemes d'informació i personal tècnic. Serveis de hosting i gestió de dominis inclòs, suport tècnic inclòs, manteniment inclòs, actualitzacions incloses.

 Estalvi fiscal. La inversió és comptabilitza com una despesa totalment deduible.

 Solucions web escalables. Aplicacions que s'adapten a les seves necessitats i al sector al que pertanyen. Gràcies al sistema components web de Formaweb.NET

Les coses mai havien estat tant fàcils!

 Imprimir pàgina      Enviar pàgina     Afegir a preferits