Què és el generador multi SMS web?

Multi SMS web en PDFÉs una aplicació web de Formaweb.NET© que li permetrà enviar des d'Internet missatges SMS de telèfon mòbil a un grup d'usuaris.

L'enviament de missatges SMS a mòbils és una potent eina de marketing on-line donada la seva òptima relació efectivitat cost. La lectura d'un missatge SMS està assegurada i a més a més de manera pràcticament immediata.

La tecnologia SMS, també és un dels millors sistemes per gestionar les alertes d'empresa. La plataforma SMS-WEB s'integra amb la resta d'aplicacions de tecnologia web de formaweb.NET© i fins i tot amb aplicacions web de terceres empreses.

Si necessita comunicar quelcom important a la seva cartera de clients, proveïdors, departament d'empresa,... Si vol promocionar un determinat event. Si vol recordar-li a algú una cosa important. El generador multi SMS WEB, li serà molt útil.

Com funciona?

Es connecta a Internet i accedeix a un entorn segur (Intranet) a través del qual podrà enviar missatges SMS a la seva cartera de contactes. És molt senzill. Des d'un formulari escriu el missatge SMS que vol enviar o el selecciona d'una llista de missatges predefinits. Escull l'usuari o la llista d'usuaris destinataris dels missatges. I Llest! Els missatges SMS arriben de forma automàtica a la llista de contactes.

Tarifes d'enviament de missatges SMS

L'enviament de missatges SMS es realitza previa compra d'abonaments (pre-pagament de paquets de missatges) des de l'aplicació Multi SMS Web. Formaweb permet que vosté es beneficiï d'importants descomptes damunt el preu de cost dels SMS en funció del volum de missatges que adquiereixi. Consulti la taula amb les tarifas y cost unitari dels missatges. Pot realitzar enviaments des de 0,11 €/missatge.

Tarifes abonaments i costos unitaris de SMS

Preu* pack

Cost* d'un
missatge SMS

 Pack de 50 missatges SMS a mòbils

7,90 €

0,158 €

 Pack de 100 missatges SMS a mòbils

15,50 €

0,155 €

 Pack de 1.000 missatges SMS a mòbils

145 €

0,145 €

 Pack de 5.000 missatges SMS a mòbils

640 €

0,128 €

 Pack de 20.000 missatges SMS a mòbils

2.200 €

0,110 €

* Preus sense IVA.

Característiques de la plataforma Multi SMS Web.

La Solució web Multi SMS Web està disponible en dues versions (Standard y Premium). Consulti la taula de característiques inferior per conèixer quina s'adapta millor a les seves necessitats.

La plataforma Multi SMS Web està disponible en dues versions:

Multi SMS
Standard

Multi SMS
Premium

 Accés al sistema a través d'entorn Web /Intranet. (No requereix d'instal.lacions de software).

 Generació de missatges SMS. 3 modes d'enviament telèfon, agenda de contacte, grup de distribució.

 Compra de paquets de missatges amb tarjeta de crèdit (TPV Virtual).

 Agenda de contactes.

 Obtenció d'Informes d'enviament de missatges.

 Suport a usuaris via e-mail.

 Suport a usuaris per telèfon.

 Generació de plantilles de missatges.

 Generació de missatges massius personalizats.

 Personalizació de la plataforma.

 Integració de la plataforma amb atres soluciones web. Intranets, extranets, webs corporatives, sistema d'alerta d'empresa a mida.

=Disponible         =NO diponible       *=Preu sense IVA.

 Imprimir pàgina      Enviar pàgina     Afegir a preferits