Les soluciones e-commerce de formaweb.

Pagament Segur a Internet Gestor de Comandes On-line Help Desk Web Botiga Electrònica (e-shop) Catàleg de Productes Web Les solucions e-commerce de formaweb li permetran convertir la seva web d'empresa en una completa y segura solució de comerç electrònic.

Els seus clients podran visualitzar seleccionar y comprar els seus productes o serveis a través de la seva web d'empresa d'una forma còmode y 100% segura.

Els seus empleats podran gestionar el seu catàleg de productes a través d'una intranet (entorn privat segur). Consultar les comandes que han realitzat els seus clients o rebre copia d'aquestes de forma automàtica al seu email d'empresa.

Les Nostres solucions de comerç electrònic són compatibles amb les passarel.les de pagament segur, Terminals Punt de Venda Virtual (TPV Virtual), de totes les entitats bancàries del país. Així com amb els sistemes de pagament a través de telefonia mòvil.

Característiques de les solucions e-commerce de formaweb.

 Les solucions e-commerce de formaweb s'integren al seu actual web de empresa. Adaptació del producte al look and feel (imatge de marca) de la seva empresa.

 E-commerce de formaweb està construït a partir de la tecnología d'objectes web exclusiva de formaweb.NET. Sistema que li permetrà incorporar noves funcionalitats de forma inmediata i en el moment en que ho necessiti.

 Integrem la solució de comerç electrònic amb el sistema TPV Terminal Punt de Venda del seu Banc o Caixa. O amb els moderns sistemes de pagament a través de telèfon mòbil

 Solucions de comerç electrònic segures, fiables y econòmiques abonant una quota fixa al mes que inclou totes les despeses (desenvolupament, parametrizació, manteniment, actualització, assistència tècnica i a usuaris). Sistema de lloguer de solucions web de formaweb.NET.

On puc obtenir més informació?

 Solucions Modulars per al comerç electrònic:
     Catàleg de productos web
     Botiga electrònica (e-shop)
     Pagament segur a Internet
     Gestor de comandes on-line
     Help Desk Web
 Mail de contacte: info@formaweb.net
 Mòbil: 605 31 89 30

Si ho desitja, podem desplaçar-nos a la seva oficina per tal que pugui conèixer, sense compromís, totes les possibilitats de les nostres solucions e-business.

 Imprimir pàgina      Enviar pàgina     Afegir a preferits